Menu
Gildia Pióra na Patronite

The End

gdy życia oderwany oddech
skamienieje wśród powietrza
niewypełnionym oczekiwaniem

gdy wyschnie źródło
nic już nie odpłynie
w niestateczności

tylko na pozór westchnienia
w szklistość powietrza
odbijającego się na szybie
pozostanie jedynie
w ciszy coś rzec...

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!