Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorąc na lodówce.

Gdy zobaczyłem Cię
Na lodówki boku
Uśmiech na ustach
Łza w moim oku

Dzień ciężki
Pot z czoła ciecze
Lecz obrazek
Na lodówce

I serce się śmieje
I miłością, jak zarazek
Zaraża, lecz dodaje energii
Lodówka, obrazek i magnesik

https://www.youtube.com/watch?v=caPrzqj8SBs

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • krysta

    27 November 2014, 22:11

    Dobranoc.

  • M44G

    27 November 2014, 21:28

    Miło mi. Dobranoc.

  • krysta

    27 November 2014, 20:04

    to Ci ''zarazek''
    świetny wiersz...pozdrawiam.