Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ślad

Gdy znowu poprosisz bym w twe oczy spojrzała
Rozczarować nigdy więcej bym się nie chciała
Więc lepiej już nie proś i spuść cichutko głowę
Bym mogła zapomnieć, zapomnieć o tobie
Sama się dziwie że to takie proste
Wystarczył dzień bym zapomniała wiosnę
Wystarczył tydzień bym i o lecie wspominać przestała
Wystarczył miesiąc i o jesieni nie słychać już wcale
I tylko ta zima, ta zima została i mi strasznie w głowię namieszała
A jakby zostawić to wszystko za sobą
Zostawić uczucia, pragnienia, plany i marzenia
I w pustostanie pozostać, na wieki wieków amen

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!