Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy gwar ulicy cichnie

nawet optymista miewa gorsze dni
na krawędzi chodnika pęka
uśmiech bezwarunkowo dany

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Gaia

    12 February 2014, 20:41

    są takie dni, których nie chce nikt
    ani wziąć, ani dać, ani nic...

    tym już podziękujemy :)

  • Janya

    12 February 2014, 20:01

    Tak kazdy takie dni miewa;)
    pozdrawiam;)

  • onejka

    12 February 2014, 19:29

    wieczorem, poranne uśmiechy szarzeją...

    :)

  • RozaR

    12 February 2014, 18:54

    Myślę że chyba rozumiem -to opis chwili odepchniecia ?

  • krysta

    12 February 2014, 18:32

    nie wykręci się nikt ,każdy ma i te'' gorsze dni''...
    pozdrawiam :)