Menu
Gildia Pióra na Patronite

tam ...

gdy zgasną światła gwiazd
co za nimi jest ?
miłość czy nienawiść
pustka czy
pole pełne róż ?
nie pytaj
nim płynie czas
i jasne punkty na niebie
kochaj
kochaj
póki noc

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    18 September 2014, 19:11

    póki noc
    trwa... tak jakos mi lepiej :)pozdrawiam