Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutek Mroku

Mroczny Kot

Gdy zapada noc, ogarnia mnie smutku mrok...
Jestem samotna, zrozpaczona i daleko od Ciebie oddalona...
Moje serce dalej bije, nie wiem dla kogo i po co żyje...
Zegar odlicza czas, nie zatrzyma go żaden z nas...

494 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
  • cichadusza

    27 May 2012, 21:46

    To samo ja czuję...

  • sparkling angel

    27 May 2012, 19:01

    Śliczne....
    chociaż mroczne
    Pozdrawiam