Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy zamkniesz oczy
Wyjdę na jaw
Stanę przed lustrem
Naga
Odsłonię siebie
Owłosioną
Bezkształtną
Chropowatą
Odkryje swe oczy
Plastikowe
Moje piersi wyjmę z push-up’a
Poznasz, że usta są malowane
A włosy – na papiloty

4403 wyświetlenia
35 tekstów
4 obserwujących
  • 3 June 2010, 17:38

    Taki pozytywnie inny. :)

  • jendza

    3 June 2010, 16:55

    idealne. prawdziwe.

    biorę do zeszytu:)

  • topik

    3 June 2010, 16:32

    ma,
    ma