Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos

Gdy zabraknie już mnie
Świat nie zatrzyma się
Będę daleko stąd
Po mnie zostanie głos

1242 wyświetlenia
33 teksty
3 obserwujących
  • awatar

    13 June 2013, 16:48

    wiara czyni cuda, nie zawsze