Menu
Gildia Pióra na Patronite

niebieski

gdy wśród szpaleru skrzydeł
staniesz z nią przed ołtarzem
i kiedy przez próg marzeń
będziesz ją przenosił
w pokładach niepamięci
głęboko mnie pochowaj
i niech już zawsze twoje serce
bije w rytmie tych kroków

137 929 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • Bogini Twa!

    29 July 2015, 06:20

    Wiersz pełen tęsknoty! Piękny! Niebieski - ten z Nieba? Anioł?

  • nicola-57

    26 July 2015, 18:49

    tak..., pogodzić się z tym. Pogodzić w pełni, bez względu na...
    serdeczności.
    P.S. zastanawia mnie tytuł.

  • słoneczniki

    25 July 2015, 21:40

    Pełne żalu wersy...