Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy w sercu płonie ból
Życie ledwo się tli
Ciężki oddech
Odmierza czas

Zaciskam pięści
Sine dłonie
Nie płynie krew
Gdy mięśnie
twarde i zimne jak stal

Blada moja twarz
Bo ujrzałem swojego ducha
Powieszonego na martwym drzewie

Łza drąży kamienną twarz
I spadła na moją dłoń
Ciepło, czuję ciepło
Znów czuję, płynie krew
To była moja nadzieja

103 386 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • 25 January 2017, 18:14

    Pierwsze dwie strofy świetne.

  • 25 January 2017, 13:25

    to wiersz czy afekt?

  • Cris

    25 January 2017, 12:49

    warto nie tracić nadziei- prawda.?
    ładnie.