Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głask

Gdy widzimy zwierzęta
natychmiast głaskamy...
A człowiek człowieka
pogłaskać nie może...

2937 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • Naja

    15 November 2017, 10:44

    Możemy. Niekoniecznie dotykając.
    Słowem, gestem, spojrzeniem, uśmiechem...
    Myślę że warto robić to jak najczęściej w uzasadnionych sytuacjach :-)))

  • RozaR

    15 November 2017, 07:24

    Oto czasy -
    Słusznie