Menu
Gildia Pióra na Patronite

[gdy trzasną za tobą drzwi]

gdy trzasną za tobą drzwi
nie obracaj się
nie walcz z pokusą powrotu
idź przed siebie krokiem pewnym
gdy będzie chciał dogoni cię
i pójdziecie razem za horyzont

gdy trzasną za tobą drzwi
nie płacz
pozwól by niebo zrobiło to za ciebie
nie szlochaj
drzewa swym szumem to zrobią
nie wspominaj
na to przyjdzie jeszcze czas

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!