Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie uciekniemy

Gdy świat nas odrzuci
Gdy wyśmieje dobre intencje
Gdy wzgardzi uczuciami
Nie uciekniemy

Przecież nie po to te wszystkie wojny
Przecież nie po to krzyż i śmierć
Przecież nie po to ból i łzy
Żeby wszystko stracić na raz

Będziemy tkwili w tym samym miejscu
Będziemy żyli tak jak wcześniej
Będziemy tacy sami
Nie zdradzimy siebie

Bo wiemy co znaczy prawda
Bo wiemy że trzeba mieć nadzieję
Bo wiemy co to szczęście
Bo mamy wszystko - Miłość

3418 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
  • mill

    10 February 2015, 21:27

    ...śliczny ...nostalgiczny wiersz......

  • krysta

    10 February 2015, 21:17

    wymowny ładny wiersz...
    ''...Bo wiemy że trzeba mieć nadzieję...''

    pozdrawiam :)