Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego?

Gdy sufit przemawia,
gdy zerkasz na niego.
Gdy widzisz biel jego,
gdy myślisz dlaczego?

13 730 wyświetleń
175 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!