Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kot

dzień szybko przeistoczył się w noc

krew ostygła
zabrakło mi życia do przeżycia

zjadł mnie czarny kot

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!