Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy spotkasz moją motywację, gdzieś na dole
zapytaj: jak długo zamierza stać w miejscu?
Gdy spotkasz moje ideały po drodze,
zapytaj: jak im nie wstyd, że były w tym miejscu?
I gdy spotkasz kogokolwiek na drodze
to pozdrów ode mnie serdecznie, naprawdę!
Nigdy nie życzyłam źle, nawet gdy
mówiłam prosto w twarz - prawdę!

27 177 wyświetleń
412 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!