Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zobaczyłam Ciebie

Gdy spojrzałam w okno
Ujrzałam Twoją twarz
Namalowaną kroplami deszczu
Te kropkę to moje łzy
Wylane gdy nie ma Cię blisko

Gdy spojrzałam na trawę
Ujrzałam Twoje ślady
Wygniecione gdy mnie szukałeś
By mi powiedzieć, że mnie kochasz

Gdy spojrzałam w toń jeziora
Ujrzałam tam Twoje oczy
Szukające mnie
By pochwycić moje spojrzenie

Gdy spojrzałam w niebo
Ujrzałam tam Twoje usta
Rozpromienione uśmiechem
Jak wtedy
Gdy na mnie patrzysz

Gdziekolwiek spojrzę
Widzę Ciebie
Dziś już wiem, że mnie kochasz i...
Jesteś moim aniołem
By być przy mnie
Przez całe życie usłane płatkami miłości

2396 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!