Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Tak bardzo kocham..”

Gdy spoglądasz na mnie
Tym uroczym spojrzeniem,
Gdy mówisz, że jestem
Twym małym marzeniem,
Gdy na swych kolanach
Ciągle mnie trzymasz,
Kiedy na torsie Twym
Leżę, jak na pierzynach
I kiedy jak Anioł, oplatasz
Mnie ciągłą troską,
Gdy czuję Twą miłość
Do mnie bijącą,
Gdy swym uśmiechem sprawiasz,
Że jestem weselsza
I gdy w twoich ramionach
Czuję, że Jestem bezpieczna
Wtulam się w Ciebie.. A ty?
A Ty ciągle rozpromieniasz me serce..

8485 wyświetleń
81 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!