Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy słucham jak bije
me zranione serce
myślę
przypominam sobie tysiące szczęśliwych chwil
jak oglądając
zakurzony album ze zdj
zatapiam się we wspomnieniach
wiedząc ze nigdy nie powrócą
a jednak delektuje się
teraz jest inaczej
wszystko...

2694 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!