Menu
Gildia Pióra na Patronite

taniec w deszczu łez

gdy przyjdzie wiosna
roztopi lód
zabarwi cisze

uleczy ze wszystkich zim

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • 22 February 2016, 17:46

    :)

  • motylek96

    22 February 2016, 17:44

    W tańcu pasowalibyśmy do siebie... ty z kulawą nogą ja z dwoma lewymi;)

    Tak Cris siła jest potrzebna
    bez niej ani kroku w przód,

    Pozdrawiam

  • 22 February 2016, 12:36

    Poprosiłbym do tańca, ale
    yestem smok z qulawą nogą. ;)
    Pozdrawiam. :)

  • Cris

    21 February 2016, 21:23

    i doda sił...
    pozdrawiam Ewo :)