Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy pisze do Ciebie
widzę cię przy mnie

jesteś tak blisko
a dotknąć nie mogę

wierszem do Ciebie
przemawiam

usłysz me głuche wołanie

powiedz gdzie jesteś
bym mogła cię znaleźć
wyszeptać co czuje
do Ciebie

Za tym co było
a czego nie ma teraz
z każdym dniem
coraz bardziej

tęsknię..

11 299 wyświetleń
67 tekstów
27 obserwujących
  • Janya

    26 February 2014, 22:02

    ;)))

  • Fire28

    26 February 2014, 21:55

    Właśnie czy słyszy moje wołanie

  • Janya

    26 January 2014, 21:37

    Dziękuje Aniu za miłe słowa;)

  • Pechowa_

    24 January 2014, 18:08

    Piękne dotykasz serce... czułe strony.. pozdrawiam ;)

  • Janya

    23 January 2014, 20:11

    ;))
    pozdrawiam Elu:)

  • vikkka

    23 January 2014, 18:53

    Wzruszający

  • Janya

    23 January 2014, 17:40

    Dziekuje za opinie:))
    Pozdrawiam:))

  • Naja

    23 January 2014, 16:40

    Pięknie i delikatnie o tęsknocie...:-)

  • RozaR

    23 January 2014, 14:16

    Odpowiedź

    - Kochanie wiem że mnie widzisz gdy piszesz
    - To normalne że nie mozesz mnie dotknać w tym czasie
    - Niestety nie mogę powiedzieć gdzie jestem żebyś nie była zazdrosna
    - To co było a nie jest nie pisze się w rejestr
    - Proszę też tak często o mnie nie myśleć bo mam czkawkę

  • krysta

    23 January 2014, 13:37

    Śliczny wiersz...
    Pozdrawiam Natalio :)