Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozterki

Gdy pierwszy raz się zobaczyli
Nie wiedzieli, że zakochania przyjdzie czas
Gdy On rozmawiał z Nią
To Ona już tęskniła za tym by się znów z Nim przywitać

Siedzieli gawędzili, śmiali się
On się doskonale bawił, ale był przerażony
Że niedługo będzie musiał się z Nią pożegnać
Nie miał pojęcia, że ona też o tym myśli

Gdy się rozstali
Zrobiło się smutno, ale nie płakali
Życzyli sobie wzajemnie
By jak najszybciej znów się spotkali

Owszem rozmawiali ze sobą listownie
Ale przez długi czas nie doszło do bliższej konfrontacji
Aż tu Nagle po 10 laty On Ją dostrzegł na ulicy
Rozpoznał bez problemów, bo dzień w dzień o niej myślał

Zawołał Ją z 20 metrów po imieniu
Ona odwróciła się naglę spojrzała na Niego
Krzyknęła Henryk zobacz znasz tego Pana
Henryk powiedział jakoś nie kojarzę i poszli dalej w swoją stronę

66 737 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!