Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Gdy patrzę za siebie - widzę Ciebie.
Gdy patrzę przed siebie - nie ma nas.
Stoję tu. Z Nim.
Prawie się uśmiecham...

24 449 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
  • Chemik -a

    20 October 2012, 01:24

    To był tak zwany podmiot liryczny ;D