Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy..

Gdy patrze w Twoje oczy
Czas poza nami
Być może nadal się toczy

Lecz dla nas
Ta chwila się zatrzymała
I serca nam na zawsze związała

Poza nami nie ma nic
Słychać jedynie serc złączonych bicie
A motyle nieugięte, trochę zbyt przejęte
Trzepoczą skrzydełkami

Może to zbyt niepoprawne
Jeszcze bardziej nierealne
Jednak ze zmieszaniem

Rzec Ci chciałam
Ze się w Tobie zakochałam

http://www.youtube.com/watch?v=FBhwK89YTSs

5632 wyświetlenia
111 tekstów
12 obserwujących
  • Malusia_035

    15 December 2015, 20:32

    podoba się ,zatrzymał mnie tu :))

    pozdrawiam Klaro :))

  • krysta

    11 December 2015, 21:15

    wymowny, b.ładny.
    pozdrawiam Klaro :)