Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ku Pamięci Motocyklistów

Gdy ogień nad tłokami zgasł,
już złoto tarcz pokryła rdza.
Pod bakiem tylko cisza gra,
a CIEBIE nie ma z nami już.
Asfaltu wstęga pusta już,
twe koła już nie dotkną jej.
Czerń drogi okryje kurz,
w ściśniętym gardle braknie słów.
A Ciebie z nami już nie będzie tu..........

1069 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!