Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piosenka dla Pawełka

Gdy od płaczu oczy bolą,
Gdy nie masz już więcej sił.
Prawo smutku, jest Wam dane,
Przecież to synek Wasz był.

Czym ukoić ciche łkanie?
Jak wycierać łzy co dnia?
Gdy się pustka w sercu stanie,
Jezus otuchy Wam da.

Śpij, maleńki Aniołku.
Śpij i raduj się w niebie.
Tchnij w nas trochę odwagi,
By uwierzyć, że spotkamy tam Ciebie.

Dla Pawełka Skorupki, lat 6 [*]

18 290 wyświetleń
220 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!