Menu
Gildia Pióra na Patronite

listopad

gdy noc zmyje ze mnie
dzisiejszy dzień
narodze się na nowo

i utrzymam niebo
by nie spadło
tobie na głowe

przecież wiesz
listopad nie sprzyja
szczęściu

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    7 November 2013, 07:34

    Tak, przed liścimi też. Nawe ich gdy w nadmiarze może być niefajnie;)

    miłego:)

  • zugimihau

    6 November 2013, 23:52

    że przed liśćmi?:)