Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

OlaO.

Gdy noc otula niebo i sieje milion gwiazd,
Tęskno mi do Ciebie, do tych straconych lat.
Czas mija niespostrzeżenie , co tchu wskazówka gna,
Kiedyś mieliśmy siebie, mogliśmy zdobyć świat.
Dziś nie ma już niczego, nie ma już nas,
Lecz tęskno mi do Ciebie, chciałabym cofnąć czas....

6016 wyświetleń
60 tekstów
0 obserwujących
  • ewelli

    6 March 2015, 17:25

    Ślicznie

  • mill

    6 March 2015, 15:45

    ..śliczne...lekkie...i pełne tęsknoty ...fisz...