Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie należę do kobiet odważnych
lękiem napawają mnie ciemności i konary drzew
w których nie wiadomo co drzemie

gdy niebo naburmuszone

uśmiechem próbuje nadrobić
niewiadomą
wiszącą w powietrzu

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    17 June 2014, 13:15

    :)

    pozdrawiam

  • 17 June 2014, 09:19

    drzemie dżem - dzieci drzewa przeznaczenie :) - uwielbiam polski język

  • motylek96

    16 June 2014, 17:59

    Dziękuje za pozostawiony ślad.

    oteo niebo nie jest sztuczne, a kapryśne niczym kobieta
    Dima jeśli drzewo owocowe to i dżem może drzemać
    Słonecznie pozdrawiam:)

  • 16 June 2014, 14:11

    w konarach dżem drzemie

  • Malusia_035

    16 June 2014, 11:13

    Piękny :))

    Pozdrawiam cieplutko :))

  • 15 June 2014, 22:02

    tekst niezły
    trochę sztuczne to niebo skoro jest za razem naburmuszone i uśmiechnięte

  • gorzkaczekolada

    15 June 2014, 18:27

    cudo

  • 15 June 2014, 18:12

    Bardzo poruszający...