Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzynia, Dno, Skała.

Gdy mój okręt
poskładany
znów się o skały rozbije
bądź chociaż mchem pokryta
i na sztorm wracać nie każ

A na dnie tym głębokim
niech chociaż skarb jakiś
znajdę...

81 769 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!