Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój portret w Twoim sercu

Gdy leżąc w łóżku
Myślisz o mnie
Spójrz na mój portret w Twym sercu
Policz wszystkie marsy mojej twarzy
Policz każdy moją zmarszczkę
Policz każdy srebrny włos na mojej skroni...
Pamiętaj, że to z troski o Ciebie...

Gdy leżąc w łóżku
Myślisz o mnie
Nie płacz- pamiętaj o mojej miłości
Policz każdą moją łzę
Policz każde moje łzawe spojrzenie
Policz każdy mój smutek...
Pamiętaj, że to dlatego, że i Ty płaczesz...

Gdy leżąc w łóżku
Myślisz o mnie
Przypomi sobie każdy szczęśliwy dzień
Policz każdy mój uśmiech
Policz każdą iskierkę w moich oczach
Policz każdy czuły dotyk moich dłoni...
Pamiętaj, że tak jest zawsze gdy się spotykamy...

2400 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!