Menu
Gildia Pióra na Patronite

Takie nic.

Gdy kiedyś obudzę się
bez ciebie.
Czy zatrzyma ktoś czas?

Gdy kiedyś pozostanie mi,
w sercu jedynie pustka.
Jak zatrzymam żal?

Gdy już kiedyś, życie,
zostawisz mnie.
Gdzie spotkać cię mam?

Gdy kiedyś zobaczę cię
na rozstaju dróg,
nie sama odejdę.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 23 April 2015, 00:30

    Nie zważam na okresy, hardkor yestem. :D

  • LiaMort

    23 April 2015, 00:25

    Nie zbliża się do kobiety w okresie PMS.. czyżbyś o tym nie wiedział?. ;P

  • 23 April 2015, 00:21

    Nie, kobiety dziś kipią agresją i są w tym niepohamowane. :D

  • LiaMort

    22 April 2015, 23:42

    pewnie zasłużyłeś. ;)

  • 22 April 2015, 23:38

    Hmm... to był dla mnie cios... Kobieta mnie bije... ;)

  • LiaMort

    22 April 2015, 23:35

    cuda się nie zdarzają.. ;) ale ciosowate tak. ;)

  • 22 April 2015, 23:27

    Ewidentnie nie znasz się na COSIACH. :P To cud, że TO napisałaś. ;)

  • LiaMort

    22 April 2015, 23:18

    eh.. coś to też nic.. tylko ciośowate. ;P

  • 22 April 2015, 23:13

    Takie COŚ. :)