Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy już…

Gdy już jest ciemno
To idę spać a sny idą
Wraz ze mną

I gdy leżę miękko
Z podłożoną
Pod głowę ręką

A powieki mi ciążą
Aż w końcu odpływam
W krainę snów błogą

Gdy już śpię
To sobie śnię
Śnię o marzeniach

A nie chcę
Bo to na jawie
Marzyć chcę

Bo, po co
Mi śnić nocą
O marzeniach?

Tego nie chce
W mych snach
Bo chce śnić

We snach
A nie śnić
O snach

http://www.youtube.com/watch?v=Z5Z0rHJ-kfM

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    3 August 2012, 21:19

    Dzięki .

  • Kosior

    3 August 2012, 21:17

    rewelacja!

  • WolnyHuman

    26 July 2012, 21:54

    Też próbuję myśleć i żyć czymś co jest prawdziwe . Budzić się wiedząc , że to jednak nie był sen i , że życie jednak może być takie piękne ...

  • M44G

    25 July 2012, 21:50

    Ty też tak masz Agnieszko. Tak? Tak czy inaczej miłych snów życzę Wam wszystkim.

  • sprajtka

    25 July 2012, 20:02

    Nawet się nie starałam, aby takie było:) Po drodze takie wyszło;)))

  • M44G

    25 July 2012, 19:58

    To miłe jest to co piszesz Droga Alice.

  • sprajtka

    25 July 2012, 19:56

    Pod rękę się z nim przeszłam, miło było;)

  • M44G

    25 July 2012, 19:55

    Mam nadzieję , że nie dlatego, że taki nudny.

  • sprajtka

    25 July 2012, 19:53

    Zaśniłam się przy tym wierszu;)

  • M44G

    25 July 2012, 19:19

    No przecież dobrze wyglądasz. Ale jak tak to słodkich snów.