Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy już Ciebie

Gdy już Ciebie straciłem
dowiedziałem się czym jest miłość
nauczyłem się jak kochać by nie ranić ,
i co znaczy kochać , a nie być kochanym
jak tęsknić za Tobą i żyć bez Ciebie
i patrzeć jak tęsknota zabija moje serce
serce które nadal kocha, właśnie Ciebie
i nie wyobraża sobie życia bez Twojej osoby
bo cząstka Twoja, pozostała w nim na zawsze

50 964 wyświetlenia
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!