Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozmyślenia

Gdy jesteśmy
Kim jesteśmy, czym jesteśmy?

Gdy nas nie ma
Gdzie jesteśmy, czym jesteśmy?

Zapomnienia smak
Gorzki smak, wódki smak.

A Potem kac...
No i strach, czasu strach.

Że za późno
Dla nas, no i też dla świata.

Co można zrobić?
Nic nie można, wszystko można.

919 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!