Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli o Em.

ZmieniamNick

ZmieniamNick

Gdy ją pierwszy raz ujrzałem, to swój rozum postradałem
W tym momencie już wiedziałem, że w mej głowie zamieszkała
Choć me słowa dobierałem, myśli swoje wciąż składałem
Bo na durnia wyjść nic chciałem, choć już wtedy to wiedziałem... że w całości zaufałem... swoje oczy wpatrywałem... worek szczęścia dać Jej Chciałem ;)

2658 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
  • ZmieniamNick

    27 May 2015, 15:00

    Dziękuję ;)