Menu
Gildia Pióra na Patronite

spacer po ludzku

gdy idziesz ulicą mija cię ludzi tłum
ślą do ciebie wzrok obojętny
nic dla nich nie znaczysz

gdy idziesz ulicą mijasz ludzi tłum
ślesz do nich wzrok obojętny
nic dla ciebie nie znaczą

lecz spróbuj tylko spojrzeć w ich oczu głębie
a zmieni się cały twój świat
i powróci nadzieja że człowiek to nie wrak

5392 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    4 August 2015, 21:28

    podoba mi się :)

    Pozdrawiam Ciepło :))