Menu
Gildia Pióra na Patronite

JAK NA ZŁOŚĆ -_-

Patiii123

Gdy dopada mnie samotność, zaczynam myśleć o Tobie
Czemu? Nie wiem, mam wrażenie, że przestaje istnieć każdy istniejący na tym świecie człowiek
Wkurza mnie to, bo powinnam już o Tobie zapomnieć do końca
To przychodzi samo, nawet nie wiem kiedy
I wtedy znów wraca to wspomnienie, kiedy stoję objęta w twoich dłoniach

1912 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!