Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy Cię nie widzę

Gdy Cię nie widzę,
blednie mój świat.
Gdy nie mam od Ciebie
żadnych wieści,
napełnia się pustką moje życie,
które tylko Ty możesz wypełnić.
Bez Ciebie nie ma mnie,
bez nas nie ma nic,
razem zaś, tworzymy coś,
dzięki czemu jestem szczęśliwsza.
Coś ważnego,
dzięki czemu warto żyć.
Postrzegam świat zupełnie inaczej,
kolorowo i radośnie, jak nigdy dotąd.
Dajesz mi to, co najlepsze.
To, czego człowiek poszukuje całe życie,
Radość, szczęście i miłość.

10 393 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!