Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdybyś opuścić mnie musiała

Gdyby z tęsknoty przyszło mi umierać
I serce zrozpaczone w rękach trzymać
Gdyby smutek zalewał mnie całego
A myśli przeróżne głowę wypełniały
Gdyby bez Ciebie przyszło mi zasypiać
I poranki samotnie witać...
Wiedz, że wciąż gdzieś jestem
I na Ciebie tam czekam

3835 wyświetleń
43 teksty
0 obserwujących
  • 8 September 2015, 22:24

    Gdybym mogła być nią. ..i rano otworzyć lodówkę żeby zwyczajnie zrobić śniadanie a nie marzyć.