Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cena życia .

Gdybyś wiedział co czuję
I od jak dawna już swą śmierć planuję.
Gdybyś wiedział o mej miłości
I o tym jak pragnę Twojej bliskości,
Gdybyś tamtego dnia ostatniego
Powiedział, że nie masz już wyjścia innego
Nie pozwoliłabym odejść Ci ani na krok
I dzięki temu cały czas byłbyś obok.
Powiedz, gdybyś mógł cofnąć czas
To także wybrałbyś ten ponury las ?.
Czy też wziąłbyś line i skończył ze sobą
Zostawiając tu rodzinę, której w oczach łzy płoną?.
Matkę, która teraz ledwo zipie,
Ojca, który po Twej śmierci wódkę kubkami chlipie
Córkę, która taty szuka w niebie
I siostrę, która tak pragnie być blisko Ciebie...

[*] ,

5617 wyświetleń
58 tekstów
0 obserwujących
  • Sol 8

    7 May 2011, 11:47

    :((