Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybyś mnie szukał

będę gdzieś pomiędzy kroplami deszczu
na omszałym konarze drzewa
(to takie poetyckie)

i daję słowo dla poezji
wymyślam ciebie

dla punktu odniesienis
słowa miłość

nie pytaj dlaczego
to proste
unikam kontaktu

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Zadyma

    30 March 2014, 19:48

    Ciekawie piszesz. Podoba mi się.

  • RozaR

    23 March 2014, 23:04

    Lubię latać z firanką po bagnach o świtaniu więc unikam kontaktu dłoni i ust.

  • krysta

    23 March 2014, 16:38

    podoba się
    pozdrawiam Ewo :)