Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdyby serce umiało mówić.
Nie mówiłoby.
Krzyczałoby.

Gdyby dusza umiała mówić.
Nie mówiłaby.
Śpiewałaby.

Gdyby mózg umiał mówić
Nie mówiłby.
Milczałby.

A tak.
Szalone połączenie.
Zwykły człowiek.

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
  • awatar

    26 December 2010, 23:45

    "usta milczą dusza śpiewa", Wesołą wdówkę wiersz przypomniał, ładnie, pozdrawiam świątecznie