Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kamień W Sercu.

Gdybyś była mi jak perła
lecz nie jesteś
wyciągnąłbym Cię piękną
dojrzałą
lub zostawił jeszcze
na chwil kilka

Gdybyś była jak perła
miłości
lecz nie jesteś

Jesteś mi
kamykiem w bucie
kamykiem...

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    6 September 2014, 00:04

    U mnie nie ma tajemniczo. Nadzór całą dobę ;]

  • Kamil Borkowski

    6 September 2014, 00:03

    ej, nie spodziewałem się że tutaj jesteś :D myślałem że napisze kilka opinii i odejdę tajemniczo, a tu lipa :D

  • scorpion

    6 September 2014, 00:00

    Nie inwigiluj -.-

  • Kamil Borkowski

    5 September 2014, 23:55

    świetny:) mości krasnoludzie

  • giulietka

    19 April 2014, 08:23

    Wow! Tyle zdołałam wykrztusić:)

  • gorzkaczekolada

    18 April 2014, 22:25

    Nie mogę się powstrzymać i zabieram do zeszytu...

    Tak przy okazji - Wesołych Świąt życzę :)

  • M44G

    18 April 2014, 22:06

    "Jesteś podwiniętą rzęsą. Pod moją powieką."