Menu
Gildia Pióra na Patronite

-.- --- ---- .- --/-.-. .. .

Gdybym tylko rozumiała siebie bardziej
nosiłabym je w kieszeni
dumnie
nie zdradzając nawet litery

by nikt nie mógł rozszyfrować
jakie wyrazy
odbijają się w twoim spojrzeniu

lecz znów samotnie
ponad horyzont patrzę
i tęskno
wystukuję alfabet Morse’a.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 10 January 2012, 15:18

    Po prostu bądź...

  • 9 January 2012, 22:42

    mojej zoski ani ja ani ona sama siebie nie rozumie to jak tu za kobitą trafić? jak ją uscześliwic by grymasów nie miała?