Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śnić?

Gdybym napisał
że jesteś mi gwiazda polarna
byłby to banał?

Ja specjalnie nie śpię!
a mógłbym tak pięknie śnić...
że jesteś mi
gwiazda polarna...

Uchylę okno
i po cichu w niebo spojrzę
wyobrażę sobie
gwiazda polarna
że to ty

Bo nie chcę już tylko śnić...

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!