Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybym miał szansę uciec jeszcze raz
i jeszcze raz
i jeszcze
to uciekałbym tak bez końca
bo nigdy nie zrozumiem
że nie da się uciec od myśli o Tobie

1881 wyświetleń
37 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!