Menu
Gildia Pióra na Patronite

blisko

gdybym był blisko ciebie
czułbym życie w tobie , nas
ciche oddechy , spojrzenia
dotyk
malutkie marzenia , sny

10 743 wyświetlenia
91 tekstów
4 obserwujących
  • wdech

    21 November 2014, 11:42

    po co gdybać ?