Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy ból staje się nie do zniesienia
Bezradność okrywa cieniem świat
Twój i mój i nic się nie zmienia
A wewnątrz nas coś umiera
coś milknie
coś łka

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • piórem2

    23 March 2017, 11:04

    To ja dziękuję za wzruszenie. Szukam tego zeszytu gdzieś mi się zapodział

  • 23 March 2017, 11:02

    Dziękuję za miłe słowa :)

  • Papużka

    22 March 2017, 21:06

    Wzruszająca miniatura...

  • piórem2

    22 March 2017, 16:29

    Piękne. Musze zał. zeszyt.