Menu
Gildia Pióra na Patronite

spudłowane

finezyjne wyznania
dłoniami splecione
wiosny zapachem
ciało otulają

dopóki kochają

wynaturzony szał
wrodzonej nienawiści
śmierć dedykuje
zmysły płaczą

do gardeł już skaczą

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!